NAJAVE LEGLA

DECEMBAR 2021.

U decembru 2021. očekujemo leglo sa našom Brittom i mužjakom Akirom iz Beograda. Oba psa (mužjak i ženka) su zdrava, nadprosečno krupni i razvijeni, vrhunskog kvaliteta i izraženih rasnih karakteristika. Britta ima uredne snimkove kukova i laktova A i 0.

BRITTA

AKIRO

LETO 2021.

Na leto 2021. očekujemo leglo sa našim mužjakom Bobanom i ženkom Teom iz Beograda. Oba psa su zdrava, nadprosečno krupni i razvijeni (i mužjak i ženka imaju preko 50 kg), vrhunskog kvaliteta i izraženih rasnih karakteristika.  Mužjak ima uredne snikove kukova i laktova A i 0.

ARHIVA :

Krajem januara 2021. (D leglo – 4. leglo)

(Svi štenci iz ovog legla su kod novih vlasnika)

Krajem januara 2021. očekujemo novo D leglo (četvrto leglo majke Lare “Zule”) iz naše porodice Ridžbeka gde je otac naš Bobo-Minion (snimak kukova A i 0). Oba psa su zdrava, vrhunskog kvaliteta i izraženih rasnih karakteristika.

Zajedno otac “Bobo-Minion” i majka Lara “Zula” slike :

Slike njihovih štenaca iz C legla (Jula 2020.) koji su kod novih vlasnika u novim domovima možete videti ovde na linku : leglo 2020. takođe možete ih gledati i pratiti kako rastu i na našem instagram profilu : ridgeback_zulu

Više slika Bobe-Miniona i Lare “Zule” kao i njihovih štenaca iz predhodnog legla možete videti i dole ispod naslova “NOVIJA ARHIVA” “C” leglo…

Početkom januara 2021. (A leglo – 1. leglo)

(Svi štenci iz ovog legla su rezervisani)

Početkom januara 2021. godine očekujemo novo A leglo iz naše podorice Ridžbeka gde će otac biti naš Bobo-Minion (Subotica), a majka Mia (Novi Sad). Oba psa su zdrava, vrhunskog kvaliteta sa urednim snimkovima kukova i laktova deponovanih pri Kinološkom savezu Srbije.

Otac Bobo – Minion :

Majka Mia :

Bobo – Minion & Mia :

Za više slika majke Mie i dodatnih informacija za leglo “Bobo-Mia” na instagram profilu : miadunja

NOVIJA ARHIVA

“C” leglo, oštenjeni 04.07.2020.

Otac Bobo-Minion & Majka Lara “Zula”

(svi štenci iz C legla su uveliko kod svojih novih vlasnika i njihove slike možete gledati na našem instagram profilu : ridgeback_zulu i na linku : C leglo 2020. ) Od istih roditelja (otac Bobo-Minion & majka Zula) očekujemo novo D leglo krajem januara 2021.

Otac Bobo-Minion “Bobo” (snimak kukova i laktova A i 0) :

Majka Lara “Zula” :

Zajedno otac “Boban” i majka “Zula” :

Majka i štenci

%d bloggers like this: